Havsformbloggen RSS

Jul -

Uppesittarkväll. Den där kvällen innan julafton då man sitter uppe och gör de sista förberedelserna inför julen (eller spelar Bingolotto). Jag kan tänka mig att det är en hel del som skippar uppesittarkvällen för att istället lägga mer energi på julafton. Kanske är det på själva julafton man sitter uppe istället för att reda upp julklappspapper, umgås och ta del av tv-underhållningen. 

Läs mer

Jul -

Julafton är snart här. Förhoppningsvis är ni klara med alla förbereder, har handlat alla julklappar och kan känna julstämningen.

Läs mer

Jul -

  En konsthantverkare som skapar i textil är Laila Kankare-Holm. Laila är artesan inom textil och skapar olika textilhantverk såsom t.ex. vävda detaljer såsom ryggsäckar, handdukar och löpare men även stickade barntröjor, tovade grytunderlägg m.m. I webshopen hittar du bl.a Lailas väskor i olika textila tekniker och stickade barntröjor. 

Läs mer

Jul -

I år har jag inte bidragit men några egna nya produkter till webbshoppen, eftersom de mesta hantverk jag har skapat, har varit beställningsarbeten i form av gamla brädor och drivved som jag målat texter på. 

Läs mer